top of page

søn. 12. mai

|

Gamle Oslo

RØD-BLÅ-GUL

Children concert with Ensemble Kaleidoskop.

Tickets are not on sale
See other events
RØD-BLÅ-GUL
RØD-BLÅ-GUL

Time & Location

12. mai 2024, 14:00 – 14:30

Gamle Oslo, Tøyengata 53, 0563 Oslo, Norway

About the event

Velkommen til fargenes univers 11.-12. mai!

Vi inviterer deg og dine små til "RØD-BLÅ-GUL" - en musikkteaterforestilling for de aller miste barna på 0-3 år!

Publikum blir med på en dag i fargenes univers med Solen (gul) som sprer lys og glede, Føniksen (rød) som blir gjenfødt i verden, og Nattprinsessen (blå) som leter etter stjernene sinne så natten kan komme. Gjennom å veksle mellom kombinasjoner av sang, teater og elektroakustisk musikk, utforsker vi fargenes stemning/følelse gjennom de tre karakterene.

Denne forestillingen er ikke bare underholdende, men også en feiring av kulturelt mangfold. Ensemble Kaleidoskop består av scenekunstner og filmskaper Claudia Lucacel, komponist, pianist og vokalist Bjørk-Guinevere Kinsella Eide og komponist, instrumentalist og vokalist Mirsaeed Hosseiny Panah. Kunstnerne kommer fra ulike kulturelle bakgrunner, som bringer med seg arven fra persisk, rumensk/gresk og norsk folketradisjon inn i musikken og teateret.

Vi gleder oss til å se deg der!

Ide og konseptutvikling: Ensemble Kaleidoskop Regi: Claudia Lucacel Dramaturgi: Claudia Lucacel og Bjørk-Guinevere Kinsella Eide Utøver: Claudia Lucacel, Bjørk-Guinevere Kinsella Eide, Mirsaeed Hosseiny Panah Musikere/Komponister: Bjørk-Guinevere Kinsella Eide(elektronikk/vokal), Mirsaeed Hosseiny Panah (santoor/vokal) Produsent: Anima Kultur Arena og VoxLAB

Spilles: 11. mai kl 12.00 og 14.00 12. mai kl 12.00 og 14.00

Billetter:

https://voxlab.ticketco.events/no/nb

BARN: Gratis VOKSEN: 100,- NOK

Forestillingen har begrenset kapasitet, max 20 barn og de voksne som følger med. Det er derfor ikke mulig å kjøpe enkeltbillett for voksne.

Forestillingen varer 30 minutter.

Del gjerne dette arrangementet med venner og familie som du tror vil elske denne opplevelsen!

Støttet av: Oslo Kommune, Norsk Kulturråd, FFUK

Share this event

bottom of page